„Ježeva kućica” Vukovarskih leptirića izmamila osmijehe na lica, zagrijala srca i dlanove

U prostorijama Udruge Vukovarski leptirići – u okviru poludnevnog boravka za koji se i provodi kampanja „Čini pravu stvar” – održana je kazališna predstava „Ježeva kućica” koji su izveli korisnici udruge, djeca s poteškoćama u razvoju, te udomiteljska i socijalno ugrožena djeca kojima je u pripremi predstave i svakodnevnom uvježbavanju teksta značajno pripomogao tim poludnevnog boravka. Trud se isplatio, sve je bilo super, za čistu peticu!

– Vrlo zabavno, ali i izazovno, bilo je naučiti tekst i scenografiju. Svi smo bili jako motivirani i voljni, pa je na kraju sve i moralo ispasti dobro. Najveća radost za korisnike poludnevnog boravka je bila kad su u publici ugledali nasmiješena lica svojih roditelja, udomitelja i terapeuta. Za svoj trud i rad nagrađeni su velikim pljeskom, a tko zna možda netko od njih bude i poznati glumac – rekla je Tina Stojanović, djelatnica poludnevnog boravka u Udruzi Vukovarski leptirić.

Dodajmo svemu i to da iz Udruge Vukovarski leptirići ovim putem šalju zamolbu svim ljudima dobre volje da podrže kampanju „Čini pravu stvar” kako bi i dalje mogli nastaviti s radom, jer svako dijete zaslužuje što sretnije i bezbrižnije djetinjstvo.