Još jedan ZG kvart porazio ponos Vinkovaca; Jarun – Cibalia 3:0!

Prvi put ove sezone Nebeskoplavi su izišli iz svoga dvorišta. Nakon uvodne domaće trilogije pokraj Bosuta u kojoj su osvojili pet bodova (Opatija 2:2, Varaždin 1:1, Rudeš 2:1) na današnjem zagrebačkom radnom izletu progutali su gorku pilulu. Štoviše, njih tri; Jarun – Cibalia 3:0!

Takav epilog nagovijestio je Dujmović sredinom prvoga dijela pogotkom za 1:0 – inače svojim već petim ovosezonskim! – u 55. minuti Jugović je zabio za 2:0, a Brkić je pet minuta prije kraja postavio konačnih 3:0. Cibalia je bila apatična, pogotovo u nastavku utakmice, ali i u konačnom zbroju ponudila je premalo i preslabo za izbjegavanje poraza od novog drugoligaša. Jarun je tako, nakon Rudeša, Kustošije i Dubrave, klub iz još jednog zagrebačkog kvarta koji se može pohvaliti trijumfom (i to rutinskim!) nad klubom koji je nekad izazivao respekt u svakom kutku Hrvatske. A danas…

Ipak, Cibalia nije napuštena, nije ostavljena, za Cibaliju se živi. Dokaz tome je i prisutnost 50-ak najvjernijih Ultrasa koji su s tribine stadiona NK Kustošija bodrili skupinu aktera u nebeskoplavim odorama, uglavnom samo prisutnih na terenu. Ništa više od toga.