Josip Dabro i službeno kandidat za župana vukovarsko-srijemskog!

FOTO: Facebook

Od danas je i službeno; Josip Dabro, aktualni zamjenik župana Vukovarsko-srijemske županije koji je nedavno nakon više od dva desetljeća članstva istupio iz Hrvatske demokratske zajednice, objelodanio je kandidaturu za župana najistočnije hrvatske županije na predstojećim svibanjskim lokalnim izborima na kojima će ga podržati Domovinski pokret. Njegovo obraćanje Urbi et Orbi prenosimo u cijelosti:

Drage Prijateljice i Prijatelji,

proteklih dana zasuli ste me svojim porukama i pozivima. Ovim putem se ispričavam jer zbog količine vaših poruka možda nisam uspio odgovoriti svima. Zahvaljujem se na riječima potpore i spremnosti da dalje zajedno gradimo bolje društvo za naše djedove i bake, našu djecu, vrijedne poljoprivrednike i radnike, studente, naše poduzetnike koji se bore i opstaju kroz sve krize i nedaće – za sve nas.

 


Poznajem ovaj kraj, znam naše ljude i siguran sam da možemo i da mogu! Okupio sam tim stručnjaka koji već radi na programu. To nije samo predizborni program, to je program novog smjera naše županije u četiri godine. I za to mi trebate Vi! U mom timu ima mjesta za sve. Ne trebaju mi ideje nastale u laboratorijima središnjica, niti glave koje će misliti za mene – trebaju mi ljudi koji misle svojom glavom! Javite mi se sa svojim prijedlozima, recite što kao župan mogu napraviti da svima zajedno bude bolje. Pridružite nam se i javite.

Svojim političkim suparnicima želim da se što brže dogovore i ipak pronađu kandidata. Veselim se razmjeni mišljenja i ideja; ja imam svoje. Iskreno se nadam da će i protukandidati imati svoje, a ne dostavljene iz “centrale”. S moje strane obećavam čistu kampanju. Udarce ispod pojasa neću zadavati, ali ih se ne bojim.

I da, potvrđujem – kandidiram se za župana Vukovarsko-srijemske županije.