Josip Šimić i Dora Opačak „osvojili” Vinkovce, u parovima slavio VK tandem Halužan/Marić

Pobjednički par Borna Marić-Filip Halužan

Na terenima Teniskog kluba „Vinkovci” održano je Otvoreno prvenstvo Vinkovaca za dječake i djevojčice do 12 godina, posrijedi je natjecanje koje je svoje mjesto pronašlo u kalendaru Hrvatskog teniskog saveza.

U pojedinačnoj konkurenciji u kategoriji dječaka do 12 godina u prvom polufinalu Josip Šimić (TK Brod) pobijedio je Rafaela Halužana (TK Vinkovci) s dvaput po 4:0, dok je u drugom polufinalu Rafael Grotić (TK Našice) pobijedio Bornu Marića (TK Vinkovci) s 4:1 i 4:3. Turnir je osvojio Šimić koji je u finalnom dvoboju svladao Grotića s 4:1 i 4:0.

U kategoriji djevojčica u prvom polufinalu Dora Opačak (TK Viži) pobijedila je Mateu Čiča (TK Vinkovci) s 4:2, 4:3, u drugom polufinalu Nera Skender (TK Osijek) pobijedila je Lenu Drmić (TK Đakovo) s 4:2, 3:4, 10:8, a u finalu je Opačak s 4:1 i 4:1 nadvisila Skender.

U kategoriji parova za dječake do kraja je otišla vinkovačka kombinacija Rafael Halužan/Borna Marić (TK Vinkovci) finalnim trijumfom nad tandemom Rafael Grotić/Josip Šimić 3:4, 4:2, 7:5. U kategoriji kategoriji djevojčica 1. mjesto osvojio je par Lena Aralica/Dora Opačak koji je u finalu s 4:3 i 4:1 nadvisio vinkovačko-osječki dvojac Matea Čiča/Nera Skender.