Josip Slaviček (17) brončani na PH za mlađe seniore!

Josip Slaviček nastavlja plijeniti pozornost svojim postignućima. Na Prvenstvu Hrvatske u borbama za kadete, juniore i mlađe seniore u karateu – koje je u Zagrebu okupilo 400-tinjak natjecatelja iz 66 klubova – ovaj nastupio je u dvije kategorije.

– U kategoriji juniora do 61 kilograma Josip je stigao do borbe za medalju, no nije uspio. Završio je na 5. mjestu. No, u kategoriji mlađih seniora uspio je napraviti taj iskorak, osvojio je broncu na čemu mu čestitam. Ovo je njegov prvi nastup u kategoriji mlađih seniora, a inače mu je 17 godina – informirao je trener Jakov Šikić koji ga je mentorirao na ovoj državnoj smotri.

Jakov Šikić i Josip Slaviček

A što kaže naš brončani dečko?

– Sretan sam zbog ovog uspjeha koji je zapravo potvrda mog dosadašnjeg predanog rada, ali i ogromni poticaj za dalje. Vrlo motivirano ću se nastaviti pripremati za nove izazove, a nadam se i nova postolja – rekao je Josip.

Svi oni koje žele krenuti Josipovim putem, zaključno je još poručio Šikić, pozvani su priključiti se treninzima KK Vinkovci koji se održavaju u Fitness centru Zara (Zvonimirova 68, 2. kat) i to ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19.30 do 21 sat.