Josip Raić-Sudar napustio Bedemovu klupu

Nakon Vukovara 1991 – gdje je trenersko kormilo od Ante Bulata preuzeo Miroslav Bojko – promjena na klupi neposredno nakon okončanja jesenskog dijela aktualne natjecateljske sezone zabilježena je i u još jednom predstavniku VSŽ u Trećoj HNL Istok, ivankovačkom Bedemu. Naime, Josip Raić-Sudar podnio je ostavku na dužnost šefa Bedemove struke, obnašao ju je dvije i pol godine.

Došlo je do laganom zasićenja, osjetio sam da je došlo vrijeme za odlazak i svježu trenersku ideju. Zahvaljujem na suradnji klupskom čelništvu predvođenom Stjepanom Šimićem, kao i svim igračima, a klupskim navijačima i simpatizerima zahvaljujem na podršci – rekao je Raić-Sudar koji će i dalje ostati angažmanom vezan uz Bedem kao voditelj klupske škole nogometa.

Ime i prezime novog trenera Bedemove seniorske momčadi još nije poznato. Klupsko čelništvo u tom smislu nije u vremenskom tjesnacu, jer prva prozivka igračkoga kadra kojom će ujedno biti označen početak priprema za proljetni nastavak prvenstva – u koji će Bedem ući s 10. mjesta trećeligaške karavane – bit će održana sredinom siječnja. A možda i kasnije, ovisno o razvoju epidemiološke situacije…