Jozinović: Dečki iz 2. poluvremena će morati ponuditi više! Jazvić? Možda ćemo tražiti novo rješenje…

Današnja medulinska izvedba vinkovačkog drugoligaša Cibalije i crnogorskog prvoligaša Iskre nije spadala u red onih priredbi koje bacaju u trans i mame pljesak. Igralo se čvrsto, tvrdo, beskompromisno, ne osobito lepršavo. Cibalijin trener Darko Jozinović nakon današnjih 0:1 protiv sastava iz Danilovgrada:

– U fazi smo priprema u kojoj su noge olovne, a umjetnički dojam u drugom planu. Ni rezultat nije prevažan, a kamoli presudan, premda je naravno uvijek bolje pobijediti.

Nebeskoplavi su naletjeli danas na konkretniju ekipu koja je u ukupnom zbiru bila bolja taman za taj pogodak, zabio ga je u 54. minuti Japanac Sho Yamamoto.

– U prvom poluvremenu dominirali smo kompaktnošću i disciplinom, odgovorno odrađujući obveze. Imali smo i neke šanse, nismo zabili. A morali smo. Nedostaje svježine, tako i tumačim nepreciznost koju smo iskazali u prvom poluvremenu. Nije bilo loše, smijemo biti zadovoljni. Igrali smo ono što tražim, ono što treniramo…

U nastavku su na teren kročili akteri iz, uvjetno rečeno, drugoga plana. Nije bilo dobro…

– Da, nismo mogli pratiti njihov ritam. Ali, bio mi je to odličan vidikovac, spoznao sam tko koliko može. Dečki iz drugog poluvremena morat će ponuditi mnogo više kako bi se približili udarnom sastavu.

Jozinović je danas na djelu vidio 21 aktera. Nisu participirali treći vratar Matej Matić, njegov imenjak Jelić koji je zbog obiteljske situacije na dan-dva napustio klupsku bazu u Medulinu te Filip Jazvić. Što je s njim?

– Osjetio je mišić lista na zagrijavanju, rekao da ne može. Uskočio je Miljanić.

Zbog iste ozljede Jazvić je propustio najveći dio jesenske polusezone…

– Do danas je normalno trenirao, ne znam što se dogodilo. Vidjet ćemo kakva je dijagnoza, možda ćemo morati potražiti novo rješenje. Nikoga ne možemo čekati, pa ni Jazvićazaključio je trener Jozinović informirajući još i o tome da je Robert Perić-Komšić danas iskrenuo gležanj, ali da ništa ne sluti kako je njegova neprilika ozbiljnije naravi.