Jozinović: Jako sam sretan zbog Komše, znam koliko je radio za ovaj gol! Navijači opet fantastični…

Zadovoljstvo Darka Jozinovića je neupitno! Tri boda u komadu sjela su na konto, to je ono što je Cibalijin trener uoči malog slavonskog derbija protiv druge momčadi Osijeka podcrtao debelim flomasterom kao imperativ.

– Bilo je teško, ali lakši posao nisam ni očekivao. Osijek II je mlada i poletna momčad puna talenta i pozitivne drskosti, ali uspjeli smo pronaći put. Čestitke mojim igračima na iskazanom zalaganju koje je i ovaj put nagrađeno bodovima – rekao je Cibalijin trener Darko Jozinović nakon posve zaslužene pobjede u utakmici u kojoj su njegovi ostavili suparnika praktički bez udarca prema golu.

Igralo se čvrsto, tvrdo, ni Cibalia nije imala mnogo šansi. Jednu je ipak sredinom nastavka u pogodak vrijedan trijumfa – i još jednog koncerta ispod istočne tribine nakon utakmice – sredinom nastavka zabio je Robert Perić-Komšić. Prethodno je dobar dio posla prodorom i bočnim ubačajem odradio Karlo Išasegi. Bila je to akcija kojoj je vrijedilo zapljeskati.

– Jako sam sretan zbog Komše, znam koliko je radio za ovaj gol. Siguran sam da će mu se sada otvoriti, da je ovo bio okidač za početak golgeterske serije. To je još jedna potvrda onoga što neumorno ponavljam; samo strpljenje i rad, sve će doći na svoje. Sretan sam i zbog navijača koji su opet bili fantastični, oni su nas pogurali čak i malo preko našeg maksimuma, pobjeda je teško mogla izostati – dodaje Jozinović.

Cibalia se ekspresno dignula na tablici, s 14. mjesta (do)skočila je do zlatne sredine, pozicije broj 9. Daljnji napredak se nazire već sljedeće subote kada Nebeskoplavi opet igraju kod kuće, u Vinkovce stiže zaprešićki Inter.

                                     Karlo Išasegi u 65. minuti asistirao je za pobjednički pogodak