Jozinović uoči Orijenta: Nemamo izbora, samo pobjeda! Podrška s tribina od presudne nam je važnosti…

Darko Jozinović nije čovjek koji živi u prošlosti, ali Cibalijin trener svejedno se ne miri s gubitkom bodova pretprošloga petka u novozagrebačkom Sigetu kontra Dubrave TK. Imali su njegovi 15-ak minuta prije kraja vodstvo od 2:1, no na kraju su se stjecajem čudnih okolnosti morali suočiti s novim gostujućim porazom.

– Šteta što dobru igru protiv Dubrave TK nismo kapitalizirali s ponekim bodom. Idemo dalje, spremili smo tu utakmicu u arhiv i okrenuli se novim izazovima – kaže Jozinović.

Šteta je i što se s Orijentom 1919 – prvim nadolazećim izazovom, a usput rečeno i jesenskim prvakom – Nebeskoplavi nisu sreli nešto ranije; naime, Riječani su proljetni dio prvenstva otvorili s četiri uzastopna poraza! Nakon toga zaigrali su „šareno”; uzeli su bod u Dugopolju (1:1), dobili kući Dubravu TK (2:1), pa izgubili u gostima od Osijeka II (0:1).

– Očekuje nas teška utakmica. Orijent je dobar, ali izbora nemamo. Idemo na pobjedu, kući ne smijemo prosipati bodove. Opet očekujem podršku s tribina koja nam je od presudne važnosti – dodaje Cibalijin strateg koji će udarni sastav birati iz kruga kandidata iz kojeg izostaju Jazvić, Perić-Komšić i Sopić.

Subotnja utakmica imperativom opterećene Cibalije i potpuno rasterećenog Orijenta 1919 počinje u 16.30 sati.