JUDO Lucija Jovanović, Eva Brdar i Stiv Tomić prvaci Hrvatske u svojim kategorijama!

IZVOR: Judo klub Vinkovci

U Dubrovniku je jučer održano Prvenstvo Hrvatske U14 za dječake i djevojčice, gdje se okupilo ukupno 320 natjecatelja iz cijele zemlje. Među njima su se istaknuli i članovi Judo kluba Vinkovci, koji su na natjecanju nastupili sa sedam predstavnika i postigli odlične rezultate.

Od ukupno sedam članova kluba, njih troje se okitilo medaljama, čime je Judo klub Vinkovci nastavio nizati uspjehe. Lucija Lovrić Jovanović je u kategoriji do 40 kg osvojila zlatnu medalju, postavši prvakinja Hrvatske, Ante Banovac je u kategoriji do 38 kg osvojio brončanu medalju, dok je Mario Tomić je u kategoriji do 46 kg također osvojio brončanu medalju.

Što se tiče natjecanja za juniore i juniorke U21, na ovom natjecanju, koje je okupilo 179 natjecatelja, Judo klub Vinkovci predstavljali su Eva Brdar u kategoriji do 44 kg i Stiv Tomić u kategoriji do 66 kg.

Eva Brdar je osvojila zlatnu medalju u kategoriji do 44 kg te je time osigurala naslov prvakinje Hrvatske, a Stiv Tomić osvojio je naslov prvaka Hrvatske u kategoriji do 66 kg. Iako su  oboje još uvijek kadeti, uspjeli su osvojiti medalje u uzrastu juniora, stoga je ovaj rezultat još značajniji!

Treneri Tatjana Lovrić Jovanović i Dino Keškić vodili su svoje natjecatelje kroz današnje izazove i zajedno s njima slavili njihove uspjehe.

Judo klub Vinkovci nastavlja dokazivati svoju kvalitetu i predanost sportu, te svojim rezultatima motivira mlade sportaše da se pridruže ovom uspješnom timu. Očekujemo još mnogo uspjeha u budućnosti od naših talentiranih judoka.