Juniori Aurelije furiozno otvorili završnicu PH, hat-trick Romea Sušca u pobjedi 7:1 nad Herojima 2007

FOTO: arhiva (db)

Juniori Aurelije furiozno su otvorili završnicu Prvenstva Hrvatske u futsalu koja se od danas do četvrtka održava u Zagrebu. Vinkovački Žuti su u 1. kolu skupine B bili uvjerljivi protiv Heroja 2007; šanse Vodičana za izbjegavanje poraza u ogledu odigranom u Sportskoj dvorani Sutinska vrela bile su manje od nikakvih, konačnih 7:1 zorno oslikava zbivanja na parketu.

Trostruki strijelac u inicijalnom jackpotu bio je kapetan Romeo Sušac (15., 20. i 32. minuta), dva pogotka postigao je Karlo Sirovica (27. i 34.), a po pogodak su u uvjerljivu pobjedu ugradili još Juliano Bagarić (7.) i Marko Pest-Mundvajl (16.).

–  Nije bilo lagano kako se na prvi pogled čini. Prva utakmica na turniru uvijek je specifična, trebalo nam je malo vremena za adaptaciju i opuštanje. U drugom poluvremenu igra je bila vrlo blizu onoga što možemo i čemu težimo. U svakom slučaju, nakon tako uvjerljive pobjede nemamo pravo ni na kakvo nezadovoljstvo, ali ni na samozadovoljstvo. Danas nas očekuje još i ogled protiv Dinama, vjerojatno ključna utakmica u kontekstu prolaska u priželjkivani polufinale – izjavio je nakon utakmice Kristian Šoštar, trener Aurelijinih juniora.

Današnja utakmica Aurelia – Dinamo na programu je u 17 sati, uz napomenu da su dinamovci u 1. kolu nadvisili Pulu rezultatom 5:1.