Jurica Dragun (VPK) neprikosnoveni prsaš u čak četiri starosne kategorije!

Prošloga vikenda u Sisku je održano Regionalno PH u plivanju za mlađe juniore, juniore, mlađe seniore i seniore. Nastupilo je i 15-ero plivač(ic)a, pritom su ostvarili sjajne rezultate; osvojili su 34 odličja, isplivali deset državnih normi, a svi odreda poboljšali su osobne rezultate!

Mlađi junior Jurica Dragun se posebno istaknuo u disciplini prsno u kojoj je na 50, 100 i 200 metara osvojio 1. mjesto u kategoriji mlađih juniora, juniora, mlađih seniora i seniora! Do zlatnih odličja u Sisku su doplivali još i Marko Polešćuk (50 metara slobodno) te muška štafeta mlađih juniora 4×100 slobodno i 4×50 mješovito u sastavu Boris Ostović-Jurica Dragun-Gabriel Petričević-Marko Polešćuk.

– Ovo nam je bila posljednja kontrolna točka uoči Prvenstva Hrvatske kojemu će od 20. do 23. prosinca domaćin biti Rijeka. Ondje će naš klub predstavljati Domagoj Šego, Marko Polešćuk, Boris Ostović, Fran Budimir i Jurica Dragun. Dečki su pomalo već i umorni od napornog natjecateljskog ritma, ali malo ćemo ih osvježiti prije Rijeke gdje očekujemo nove dobre rezultate – rekao je trener VPK Josip Gajčević.