Kajkić: Bosančić sve čini kako bi me eliminirao, velika sam mu opasnost! Pokušao je i Krpana okrenuti protiv mene!

Goran Kajkić za početak je zatražio ispravak netočnog navoda:

– Otkako sam gradski vijećnik nisam nikoga vrijeđao, nazivao vulgarnim imenima niti omalovažavao. Što se ne može reći za Bosančića i njegovog mentora Karlića koji odvraćaju javnost od bitnih problema u kojima se nalazi naš gradu.

Uglavnom, je li spreman na „ruku pomirenja” i stišavanje tenzija, što je danas predložio Bosančić?

– Jesam. Onoga časa kad Bosančić ispuni dva preduvjeta; zakonit rad i transparentnost rada gradske uprave i gradonačelnika. Nakon toga dijalog će doći sam od sebe.

Kajkić nastavlja:

– Bilo bi mi drago kad bi građani prisustvovali sjednicama da samo čuju i vide kolika količina ponižavanja stiže prema meni s Bosančićeve strane na svaki moje izlaganje i svaki konstruktivan prijedlog. I da vide kako njegov mentor Karlić svjesno i namjerno krši Poslovnik, prekida me bez razloga, nameće mi što da govorim, štiti sebe i Bosančića od odgovornosti za loše stanje u gradu i vodi sjednicu tako da s jednom rukom doslovno čačka po nosu, a drugom tipka po mobitelu kao i u Saboru. Ne dopuštaju dijalog niti normalan rad sjednice te prihvaćanje naših prijedloga za boljitak građana.

Gradski vijećnik uz redova Ključa Hrvatske podsjeća na još nešto:

– Svi moji amandmani su odbijeni i ismijavani. A doticali su se poticanja poduzetništva, demografije, razvijanja našeg povijesnog bogatstva te sadržaja za mlade. Uz to, pretprošla sjednica je prekinuta na Aktualnim pitanjima bez ijednog razloga, a u zapisniku je navedeno kako je sjednica završila jer se iscrpilo sve s dnevnog reda. To je laž, to je neispravan zapisnik. Bosančić kao i uvijek, licemjerno nastupa i pokušava manipulirati s javnosti. I ne samo da je manipulator, nego je i trgovac!

?

– Da, da… Početkom ovog mjeseca je upravo Bosančić u svom uredu pokušao trgovati utjecajem ponudivši vijećniku Josipu Krpanu da me napada, okrene se protiv mene i sabotira moj rad na sjednicama Gradskog vijeća, a zauzvrat će mu na idućim izborima četiri vijećnička mjesta. Sve čini da me eliminira, jer govorim istinu i borim se za naš grad te sam mu velika opasnost. Pozivam javno Bosančića neka objasni građanima kakvom se trgovinom bavi? – pitanjem je zaključio Kajkić.