Kajkić objavio fotografiju mrtvog tijela na podu vinkovačke mrtvačnice: Ovo je skandal nad skandalima!

Vinkovački gradski vijećnik Goran Kajkić objavio je jutros na svom Facebook profilu fotografiju mrtvoga tijela umotanog u platno i položenog u mrtvačnicu Gradskog groblja Vinkovci.

U objavi je napisao i ovo:

Jako rijetko ostanem bez teksta i riječi, ali zbog ovoga nekoliko dana nisam mogao doći sebi te sam ostao zaprepašten.

– Dobio sam dojavu s fotografijom kako se postupa prema pokojnicima od strane GTG -a, tvrtke koja je u većinskom vlasništvu Grada Vinkovaca, a ima ovlasti obavljati usluge vezane za ukop pokojnika.

– Prema fotografiji, tijelo pokojne osobe nalazi se ostavljeno na podu u prednjem dijelu mrtvačnice tj. prostoriji gdje se izražava sućut prije pogreba na Vinkovačkom groblju.

– Ovo je za svaku osudu gdje pozivam odgovornost i ostavke gradonačelnika Ivana Bosančića te direktora GTG-a, njih smatram direktno odgovornim za ovo što se dešava u GTG-u.

– Slavonci su poznati po ljubavi prema ljudima, druženju i običajima, ali izgleda da se i kod nas pod HDZ-ovim upravljanjem počinju razvijati bezosjećajni ljudi koji ne poštuju dostojanstvo.

GDJE JE NESTALO POŠTOVANJE PREMA ČOVJEKU?

– Ispričavam se svima koji su ovo morali vidjeti, no i sam ostao sam šokiran viđenim. Istina se mora znati, čuti i vidjeti kako bi zaustavili sve loše i više nikad da se ovako nešto NE PONOVI!

– Kao građanin i gradski vijećnik Grada Vinkovaca, slučaj sam prijavio policiji, DORH-u te nadležnim inspekcijama.

Zahtijevam istragu te odgovornost svih odgovornih!