Kajkiću nikako nije “sjela” današnja posjeta vrtiću od strane gradonačelnika i ministra..

Današnja posjeta vinkovačkom vrtiću od strane gradonačelnika Ivana Bosančića i ministra Marina Piletića, nije dobro “sjela” oporbenom vinkovačkom vijećniku Goranu Kajkiću ekspresno reagirao.

Ivan Bosančić i ministar koji je danas zalutao u Vinkovce, ciljano koriste vinkovačku djecu za političku promociju. Povod toga svega je bio “Dan ustanove”. Naglašavam kako prošle godine niti jedan ministar, niti niži HDZ činovnik, nije došao u posjet Vinkovcima na obilježavanje tog dana ustanove. Čujem i kako su si naručili catering da imaju što i prigristi dok su u kampanji. Kad već koriste djecu vinkovačkih obitelji  za svoju političku promociju, onda da nešto i prigrizu na račun građana Vinkovaca, ironičan je Kajkić.

Kajkić nadalje smatra kako u prvom planu trebaju biti odgajateljice koje bi s djecom prigodno i tematski pobilježiti ovaj dan, a nikako u društvu političara.

Gdje su bili prijašnjih godina ministri na održavanju dana ustanove? Zar to nije dan kad bi odgajateljice trebale slaviti s djecom i za njih osigurati zabavan program, a ne da se djecu priprema da oni pjevaju političarima uz doček i priredbu (kao nekad zločincu Drugu Titu), a danas gradonačelniku i ministru koji su članovi osuđene kriminalne stranke zvane HDZ, naglašava Kajkić, pa nastavlja

Ovdje se izjašnjavam prvenstveno kao roditelj djece, a iza toga kao gradski vijećnik. Reagiram u svoje ime i ime onih roditelja koji su me kontaktirali te izrazili nezadovoljstvo, ali se ne žele javno izložiti. Ne žele se izložiti iz razloga jer je opće poznato da se Bosančić svima prijeti tko god mu ne ide uz dlaku ili čak pokuša izraziti svoj stav, a taj stav ne ide njemu u prilog. Ovo nije prvi put da Bosančić koristi vrtićku djecu za vlastitu promociju te objavljivanje fotografija s djecom na svojoj privatnoj Facebook stranici

Na kraju Kajkić poziva ljude da se 17. 4. 2024. godine (srijeda) odazovu na “Dan oslobođenja” od “ovakvih likova i parazita proračuna“. Od tad više neće moći koristiti javne resurse, a i našu djecu, za političku promociju.