Kapetan Oršolić uoči Dinama II: Sutra se „bacamo na glavu”, vidjet ćete!

Vrijeme leti, subota je već tu, pred vratima. I donosi Dinamo II. Što ćemo sutra, pitamo Cibalijina kapetana?

– Ha, ne znam više što bih rekao, u posljednje vrijeme sve pobjedničke najave su nam se izjalovile – kaže Marijan Oršolić, Cibalijin čovjek s vrpcom.

Zadnji put tri boda u komadu na Cibalijin konto sjela su prije više od mjesec dana; 9. travnja kada je pokraj Bosuta teško stradao Orijent 1919. U međuvremenu, gostujući poraz od Belišća, pa tri uzastopna 1:1 remija – Inter vani, Kustošija kući, BSK vani.

Ni o čemu drugom ni ne smijemo razmišljati nego o pobjedi. Ali, kažem, najavljivali smo je i ranije, ali ne ide nam baš sukladno željama i planovima.

Navijači su izgubili strpljenje i nakon Bijelog Brda „očitali bukvicu” Oršoliću i suigračima…

Sutra se „bacamo na glavu”, vidjet ćete!

Trener Karaula kaže da razumije Ultrase i ne zamjera im na gesti nakon utakmice protiv BSK-a. A kapetan Oršolić?

– U neku ruku navijači su u pravu. Na nama je da se trgnemo, nemamo još puno vremena. Tri kola su do kraja, u zoni smo ispadanja, ali sve je u našim rukama, ne ovisimo o drugima.

Sutrašnji ogled protiv Dinama II počinje u 17.30 sati. Oršolić umjesto zaključka:

Pozivam sve ljubitelje nogometa i nebeskoplave boje da nas dođu podržati, unaprijed zahvaljujem na dolasku. Nećemo razočarati, nadam se pobjedi, štoviše čvrsto vjerujem u nju!

Trener Karaula po svoj prilici na teren će od 1. minute poslati ovih jedanaest: Kovačević – Išasegi, Oršolić, Stanić, Mešanović – Pušić, Pavlak – Jazvić, Diyoke, Dogan – Miljanić.