KARATE Još jedan odličan nastup mladih članova KK Vinkovci

IZVOR: KK Vinkovci

Nakon odličnih rezultata u okviru prvog kola Otvorene karate lige Osječko-baranjske županije, članovi Karate Kluba Vinkovci jednakim tempom nastavili su i u okviru drugog kola. Od ukupno 142 natjecatelja iz 12 klubova istočne Hrvatske, Karate klub Vinkovci sa svojih 8 natjecatelja, u borbama i katama, osvojio je ukupno 11 odličja i to 5 zlata, 3 srebra i 3 bronce.

Pod vodstvom trenera Jakova Šikića, dvostrukim zlatom okitila se Morana Iličić, a najsjajniju medalju još su izborili Vito Vuić, Rita Đukić te Mirna Šego. Osim zlatom, Vito Vuić izborio se i za srebrno odličje, kako i Martin Rončević i Ivan Slaviček, dok je bronca pripala Nikolini Slaviček i Emiliji Marijanović uz već spomenutog Martina.

Nakon uspješno odrađenog 2. kola Lige u Đakovu, Karate klub “Vinkovci” nastavlja sa planiranim aktivnostima te ovim putem poziva sve zainteresirane da se priključe treninzima koji se održavaju u Fitness centru Zara (2. kat) – Kralja Zvonimira 68, Vinkovci – ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19,30 do 21 sat.