Karate klub Vinkovci izuzetno uspješan na Otvorenom prvenstvu Osječko-baranjske županije!

IZVOR: Karate klub Vinkovci

Ovoga vikenda u Belom Manastiru održano je  1. kolo Otvorene karate lige Osječko-baranjske županije na kojem je nastupilo 133 natjecatelja iz 9 klubova istočne Hrvatske. Ovom natjecanju odazvao se i Karate klub “Vinkovci” koji je nastupio s 12 natjecatelja u borbama i katama te osvojio ukupno 14 odličja: 9 zlata, 2 srebra i 3 bronce. Nakon prvog kola lige u ukupnom poretku (borbe + kate) klub je zauzeo visoko 2. mjesto s velikim izgledima da do kraja natjecanja ostanu u utrci za sam tron.

Zlatne medalje osvojili su Morana Iličić (x2), Vito Vuić, Martin Rončević, Ivan Slaviček, Eva Maloševac, Mirna Šego, Tia Pejak te Ante Gilja. Vito Vuić i Emilija Marijanović osvojili su srebrne medalje, dok su Nikolina Slaviček, Lucas Majstorović Lovrić i Rita Đukić u svojim kategorijama bili treći.

Svoje prve nastupe na turniru uopće upisale su Rita Đukić i Emilija Marijanović te pokazale dobar potencijal za budućnost. Natjecatelji su nastupali pod vodstvom trenera Josipa Županića i Josipa Slavičeka. Nakon uspješno odrađenog 1. kola Lige u Belom Manastiru, Karate klub “Vinkovci” nastavlja sa planiranim aktivnostima te ovim putem poziva sve zainteresirane da se priključe treninzima koji se održavaju u Fitness centru Zara (2. kat) – Kralja Zvonimira 68, Vinkovci – ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19.30 do 21 sat.