Karaula nakon zaprešićkih 1:1: Idealno bi bilo da smo za 1:0 zabili u 90. minuti…

Nakon višemjesečnog izbivanja Filip Jazvić se protiv Intera vratio na teren FOTO: db

Cibalia je u Zaprešiću osvojila važan bod, mogla je i krucijalna tri, ali sreća je ljubila Zaprešićane, baš kao što je Bajićev hitac u sredinom nastavka poljubio gredu domaćina!

Nebeskoplavi su dobro otvorili utakmicu, poveli su „već na zagrijavanju”, pogotkom u 1. minuti kada je domaćina – koji je inače u naletu (Inter je Cibaliju dočekao u seriji od osam utakmica bez poraza!) – u rezultatski minus bacio Jelić.

– Idealno bi bilo da smo za 1:0 zabili u 90. – kaže Ivan Karaula, prijelazno rješenje na klupi VK-drugoligaša.

Nakon brzog vodstva uslijedilo je spontano povlačenje i razdoblje Interove dominacije koje je rezultiralo Banovčevim izjednačenjem u 30. minuti.

– Dali smo im veliki prostor za igru, bili su bolji u tom dijelu, imali su naglašen posjed. Doduše, bez nekih izraženih šansi, izuzmemo li situaciju iz koje smo primili gol – pošteno priznaje Karaula.

Iskusni strateg naoružan praksom i instinktom na predahu između promjene strana vratio se na formaciju „četiri otraga”, Cibalia je zadominirala terenom i u svemu bila bolji protivnik osim u onom najvažnijem, rezultatu. Osim Bajićeve šanse u novinarski notes upisane su i Miljanićeva te Stanićeva, ali Inter je osim sreće imao i raspoloženog čovjeka među vratnicama, Lukića!

Kao zanimljivost notiramo kako je u zadnjih 7-8 minuta zaigrao i Jazvić, povratnik na teren nakon višemjesečnog izbivanja…

– Šteta što utakmica nije još malo potrajala, bili smo blizu pogotku za pobjedu – zaključio je Karaula koji će momčad ponovno okupiti u ponedjeljak u 11 sati, ne dođe li tijekom vikenda do kadrovskog noviteta, odnosno imenovanja Jozinovićevog nasljednika.

U sljedećem kolu, sljedeće subote, Cibalia u Vinkovcima dočekuje Kustošiju. Kvalifikacije, takoreći!