Karlo Išasegi: U gipsu sam do petka, a na terenu početkom rujna

Karlo Išasegi teško je stradao u posljednjem kolu prošloga prvenstva, u domaćoj utakmici protiv Croatije; potkraj prvoga dijela iznesen je s terena, pa potom prevezen u vinkovačku bolnicu odakle je nešto kasnije stigla loša vijesti – slomljena fibula! No, u Karlovoj nesreći ima i ponešto sreće…

– Bio je to prijelom bez pomaka, pa operacija nije bila nužna, što drastično skraćuje vrijeme oporavka. U gipsu sam do petka, a onda započinjem s rehabilitacijom – poručuje jedan od najstandardnijih Cibalijinih prvotimaca u nedavno završenoj sezoni s čijim je okončanjem prestao biti važeći njegov ugovor s Nebeskoplavima.

Međutim, detalji novog jednogodišnjeg ugovora, kako doznajemo, su definirani; Išasegi će biti Cibalijin najmanje do ljeta 2023. godine. Kada će na teren?

– Vidjet ćemo kako će napredovati rehabilitacija. Bude li sve išlo u skladu s priželjkivanim i očekivanim, mogao bih se potpuno spreman na teren vratiti negdje početkom rujna – dodaje Išasegi kojega u nadolazećoj sezoni čeka borba za desni bok s Brunom Unušićem, igračem Osijeka koji stiže u Vinkovce na jednogodišnju posudbu.