Katarina Kozina Popović istaknula kandidaturu za načelnicu Općine Nuštar

Katarina Kozina Popović istaknula je danas kandidaturu za načelnicu Općine Nuštar na predstojećim lokalnim izborima. U nadolazećem razdoblju predstavit će i neovisnu listu, naravno i program.

Na ovaj potez odlučila sam se revoltirana stanjem u kojem se općina i mještani nalaze, ali još više zbog podrške mještana koji su prepoznali moj dosadašnji rad i zalaganje za opće dobro – kaže Kozina Popović uz napomenu da se od završetka školovanja bavi volontiranjem, prezentiranjem i radom u udrugama civilnog društva u Hrvatskoj i izvan nje, ali i zalaganjem u općinskom vijeću.

Mještani i dobrobit lokalne zajednice su mi ispred svega, svim snagama borit ću se za dobrobit svih. Naša općina može, mora i zaslužuje bolje. Svjedoci smo odljeva mladih, visokoobrazovanih, čitavih obitelji i razreda, depopulacije svih skupina, kao i nedostatka kvalitetnih radnih mjesta u svim sektorima i to je ono što hoću i mogu preokrenuti. Vrijeme osuda i podjela je prošlo, sada je trenutak da zasučemo rukave, udružimo se i pokrenemo te da svi guramo u istom smjeru, za dobrobit svih nas i naše djece. Vjerujem i znam da je moguće na ovom prostoru živjeti mnogo kvalitetnije, vratiti osmijehe na lice svima, omogućiti našoj djeci djetinjstvo kakvo smo mi imali, ali i bolje od toga. Želim da budemo podrška jedni drugima, radi budućnosti svih nas jer nam je želja za boljitkom svima zajednička. Neopterećena sam ideologijama i svjetonazorima i želim dati jednake šanse svima. Stvorit ću preduvjete i dati priliku za ostanak i opstanak, jer znam koje sve resurse imamo, a ne koristimo ih. Talenti i resursi moraju biti u funkciji, inače propadaju.

Posebno je naglasila da mladima želi pokazati perspektivu i biti im podrška, kao i da želi biti servis i podrška svim mještanima. Kozina Popović zaključno je istaknula kako želi surađivati sa svima i biti glas svakog mještana te pozvala sve zainteresirane da se priključe svojim idejama te da iziđu na nadolazeće izbore. Uskoro objavljeni program, također je naglasila, uvelike će se razlikovati „od onoga na što smo dosad naviknuli.”