Kerić: Nadam se da će Blažanović i Bosak uskoro moći počastiti ekipu zbog prvijenaca

Andrej Kerić FOTO: db

Imaju se Nebeskoplavi za čime okrenuti. I na što biti ponosni. Jer, način na koji su došli do bodova u Rijeci bio je izvanredan. Zahuktali Orijent, koji je Cibaliju dočekao u velikom zaletu (tri pobjede zaredom; Šibenik 5:4, Zrinski Osječko 1664 2:1 i BSK 1:0), na svojoj Krimeji je ostao bez čak i simbolične šanse za pozitivan rezultat. Ne zato što je bio loš, već stoga što je Cibalia bila besprijekorna! Kompaktna obrana (premda je kvartet Išasegi – Crnčec – Lasić – Jergović po prvi put zaigrao zajedno u službenoj utakmici), razigrana središnjica u kojoj je prednjačio paker i strijelac Bosak i učinkovita ofenziva koja je rezultirala s tri lopte u Mohorovićevoj mreži. Bravo, bravo, bravo!

– Vrlo važna pobjeda, jer smo prekinuli neugodan niz od dva poraza. Taktički definitivno naša najzrelija utakmica otkako smo zajedno. U pravu ste, nismo imali loše mjesto, momci zaslužuju komplimente i čestitke za trud, zalaganje, trku… Za sve! – javio se iz raspjevanog autobusa, negdje kod Karlovca, Cibalijin trener Andrej Kerić.

Pod njegovim je vodstvom Cibalia ostvarila prvu, ujedno i povijesnu, pobjedu na riječkoj Krimeji!

– Nisam to ni znao, ali mi je time još draža.

Kerić zaključno nije propustio naglasiti:

– Posebna je ovo utakmica i stoga što su Blažanović i Bosak postigli službene prvijence u Cibalijinom dresu. Nadam se da će uskoro moći počastiti suigrače.

Zaključili smo da trenutno nisu u mogućnosti s obzirom na to da još uvijek nisu isplaćene srpanjske plaće. A za par sati već smo u listopadu…