Kerić: Šibenik će pokazati jesmo li spremni potući se s najboljima! Baš sam znatiželjan…

Šibenik ove sezone mete Slavonce kao metlom, triput po 3:0, “bez izgubljenog seta”! U 1. kolu dotičnim rezultatom na Šubićevcu je stradao Vukovar 1991, potom u 3. kolu BSK, a odmah u sljedećoj dionici i jurjevački Zrinski. Danas će na tom šibenskom stratištu za slavonske klubove Cibalia zaključiti šestu prvenstvenu dionicu Prve nogometne lige

– Radujemo se ovoj utakmici protiv lidera koji zasad opravdava ulogu favorita. Šibenik je odlično otvorio sezonu, zanemarimo li taj jedan više nesretan i nespretan, nego zaslužen poraz od Orijenta (4:5). Nama će ova utakmica pokazati gdje smo, odnosno jesmo li se spremni potući s najjačima. I moram vam reći da sam baš znatiželjan. Vjerujem da možemo dobrim rezultatom uljepšati našem gradu Vinkovačke jeseni – poručio je Cibalijin trener Andrej Kerić kojemu danas na raspolaganju neće biti samo ozlijeđeni Jurica Bajić (dakako i Filip Jazvić koji je već gotovo godinu dana izvan kruga kandidata za momčad).

Cibaliji se, inače, ovoga ponedjeljka otvara mogućnost napada na čelnu poziciju prvenstvene ljestvice, koju bi Nebeskoplavi trijumfom u Šibeniku i zaposjeli! Ulog je velik, isplati se zapeti iz petnih žila. Utakmica počinje u 18 sati, uz izravni televizijski prijenos na MAXSportu 1.

   

Tablice omogućuje Sofascore