KK MAESTOSO Andrea Matković treća u ukupnom poretku Croatia kupa za jednoprege

IZVOR: KK Maestoso, FOTO: Matej Lucić

Proteklog vikenda održano je zaprežno konjičko natjecanje u Državnoj ergeli lipicanaca u Đakovu u okviru 58. Đakovačkih vezova. Konjički klub „Maestoso“ zabilježio je ovoga puta 4 starta. Filip Nikolić zauzeo je 3. mjesto u utakmici „Nagrada Ergele Đakovo“ u jednopregu, dok je Danko Drobnjak zauzeo 4. mjesto u istoj utakmici, ali u konkurenciji dvoprega.

Što se tiče Croatia kupa, Andrea Matković, vozačica iz Pleternice, koja nastupa za Konjički klub „Maestoso“ zauzela je 3. mjesto, što joj je donijelo i 3. mjesto u ukupnom plasmanu u Croatia kupu za jednoprege za 2024. godinu.

U narednoj godini u ovom konjičkom klubu očekuju još bolje rezultate s više plasiranih vozača sljedeće godine budući kako Konjički klub „Maestoso“ ima čak 11 službenih vozača, od toga 9 licenciranih.  

Sljedeći sportski izazov jer pred nama već nadolazećeg vikenda, a to je već najavljeno 2. kolo Prvenstva Hrvatske koje će biti održano od 11. do 14. 7. u Feričancima, uz međunarodni zaprežni CAI turnir  i  Balkansko prvenstvo.”