‘KO TU KOGA? Sadašnji dečko udario bivšeg šakom u glavu i teško ga ozlijedio! U „istrazi” je…

U Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru je provedena dokazna radnja prvog ispitivanja osumnjičenog hrvatskog državljanina (1975.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv života i tijela nanošenjem teške tjelesne ozljede, izvještava vukovarski DORH.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 46-godišnjak tijekom noći 30. lipnja 2022. na području Vukovara, znajući da se u podrumu kuće u kojoj stanuje djevojka s kojom je u vezi nalazi njezin bivši dečko, došao do navedene kuće i kada mu ona na njegovo traženje nije htjela otvoriti vrata podruma, uporabom tjelesne snage sam ih je otvorio. Sadašnji dečko bivšem je zadao udarac šakom u glavu i nanio mu pritom teške tjelesne ozljede. 

Nakon provedenog ispitivanja, sudac istrage Županijskog suda u Vukovaru je prihvatio prijedlog državnog odvjetništva i osumnjičeniku odredio istražni zatvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje upućuju na opasnost da će boravkom na slobodi ometati kazneni postupak utjecajem na svjedoke, dok je odbio prijedlog za određivanje istražnog zatvora zbog postojanja osobitih okolnosti koje upućuju na opasnost da će osumnjičenik boravkom na slobodi ponoviti kazneno djelo ili počiniti teže kazneno djelo.