KOLIKO STVARI MOŽETE NABROJATI „Što mogu razgledati u Vinkovcima?“

IZVOR: TZ Vinkovci

Sredstva iz nacionalnih izvora namijenjena razvoju turizma na nedovoljno razvijenim područjima vinkovačka Turistička zajednica odlučila je usmjeriti u izravne aktivnosti povezivanja ključnih dionika i privatnih iznajmljivača. Na taj se način dolazi do brže i učinkovitijeg modela razvoja destinacije.

Prva aktivnost usmjerena je prama povezivanju javnog i privatnoga sektora kroz upoznavanje Vinkovaca iz perspektive dobroga domaćina, ali dijelom i zainteresiranoga turista. Na taj način neće se dogoditi situacija da iznajmljivač nema odgovora na pitanje gosta „Što još mogu posjetiti u vašem gradu?“

Stoga je Turistička zajednica, upravo za iznajmljivače s područja Vinkovaca, osmislila program obilaska nekoliko znamenitih lokacija, ali i OPG-ovaca koji proizvode autohtone lokalne proizvode koji će ustati u sjećanju svakom posjetitelju našeg kraja.

Tako je za prvi dan ožujka predviđen obilazak grada i posjet Gradskoj knjižnici i čitaonici te rodnoj kući Ivana Kozarca i OPG Ferbežar., dok je dan kasnije osiguran obilazak Gradskog muzeja Vinkovci i OPG Abelo.

Aktivnosti za travanj bit će vezane uz temu digitalnog marketinga, a sudjelovanje u svim navedenim aktivnostima besplatno je za članove Turističke zajednice grada Vinkovaca koja ih je prethodno i upoznala sa svim planiranim događajima.