Kopićland – seosko imanje za Vaše blagostanje…

PIŠE: Damir Begović

Tik-tak, tik-tak, tik-tak… Odbrojavanje je počelo! Za točno 41 dan, točnije 28. travnja, seosko gospodarstvo Kopićland službeno će otvoriti svoja vrata posjetiteljima. Posrijedi je seosko imanje od 4 hektara u Marincima, desetak minuta od središta Vinkovaca i jednako toliko od središta Vukovara.

– Našim budućim posjetiteljima nudimo pregršt sportskih sadržaja, počevši od košarkaškog igrališta, boćališta, igrališta za ljudski stolni nogomet, terena s umjetnom travom dimenzija 12×20 metara s mantinelom za malonogometaše, na svoje će doći i ljubitelji odbojke na pijesku – informirao je Branimir Kopić, vlasnik kompleksa.

I to nije sve:

– U ponudi imamo pet quadova za najam, uključujući i vodiča za obilazak atraktivnih slavonskih lokaliteta. Termini za najam quadova i vodiča bit će subota i nedjelja od 10 sati ili po dogovoru za organizirane skupine. Također kod nas je moguća organizacija paintballa na novouređenom poligonu u neposrednoj blizini imanja, kao i turistički obilasci Vinkovaca, Vukovara i Iloka s podrazumijevajućom posjetom vinarijama.

U zanimljivu priču, dakako, integrirana je i bogata gastroenološka ponuda:

– U pripremi je meni kakvog nema u široj okolici. Naglasio bih da će većina namirnica biti iz domaće proizvodnje, tj. lokalnih OPG-ova. Posebnost našeg jelovnika bit će između ostalog biftek s dvostruko pečenim krumpirom punjenim sirom, šunkom i povrćem, žablji bataci, domaći kruh ispod peke, od deserta knedle sa šljivama i tačci s domaćim pekmezom… Vina? Kompletna ponuda iločke vinarije Trs, 26 različitih vrsta. A uz to i medovina, također domaće proizvodnje, od Ferbežara.

Uza sve to, u tjednima kroz svibanj i lipanj predviđen je bogat zabavni program, počevši od 30. travnja kada će na scenu za posjetitelje Kopićlanda stupiti na „dočeku Praznika rada” stupiti županjski Kristali. Goste će 6. svibnja zabavljati i poznati humoristični dvojac Zlatan Zuhrić-Zuhra i Tin Sedlar s predstavom Ocat i sin, predviđene su i stand up večeri u kojima će goste uveseljavati Marko Dejanović i Goran Vinčić…

U svakom slučaju dojmljivo, kao i smještajni kapaciteti:

– Riječ je o rustikalnim bungalovima sagrađenima od staroga drveta i starog crijepa. Njih 18 za 36 osoba. To je nešto što stvarno ne postoji nadaleko.

Branimir Kopić zaključno:

– Vjerujem da će ljudi prepoznati naš projekt u koji je ugrađeno mnogo entuzijazma i pažnje prema tradicionalnom. Ova naša priča posebno je osmišljena za obiteljski odmor obitelji. I to cijelih obitelji, od godine do 100 godina, za svakoga će se moći pronaći ponešto. Procjenjujem da smo pogodni i za poslovne domjenke, jer osim bogate ponude sadržaja nudimo i mir. Svakako računamo i na dobar odziv onih skupina željnih team buildinga te da ćemo se vrlo brzo isprofilirati kao mjesto na koje ćete s ponosom ugostiti svoje prijatelje u raznim prigodama. Ali i organizirati dječje rođendane na način da je sve prepušteno našoj organizaciji, od ića i pića do educirane animatorice!

Zgodno zvuči i izgleda. S nestrpljenjem čekamo 28. travnja!

Sve dodatne informacije dostupne su ovdje.