Krstanović nakon pobjede uz Bosut: Mata Mišić je pošten momak, nije zaslužio uvrede s tribina

BSK je u Vinkovce stigao kao momčad s dna ligaškog poretka. Bez pobjede. I sa samo dva postignuta pogotka u prethodnih osam kola; Žutić je 16. rujna zabio Dubravi (1:1), a Solić Dugopolju (1:1), još tamo 19. kolovoza. Momčad iz Bijelog Brda, dakle, zabija jednom mjesečno. No, današnji Pejićev pogodak Cibaliji bio je dovoljan za trobod. I bijeg sa začelja.

– Čestitam svim dečkima na pobjedi, smatram da je zaslužena. I to taman za taj jedan pogodak – izdiktirao je u novinarski notes Denis Krstanović, trener momčadi iz Bijelog Brda.

Utakmica nije bila ljepotica, ali malo tko je i očekivao umiranje u ljepoti…

– Sve naše utakmice po tradiciji su čvrste i tvrde, ova je također, potpuno očekivano, bila takva. 

Kako god, trobod zlata vrijedan!

– Baš tako. Stigli smo u Vinkovce opterećeni problemima oko plasmana, tako da je ovaj uspjeh za nas vrlo ohrabrujući. Vjerujem da nam je ovo prekretnica.

Krstanović je dodao i ovo:

– Pratim vinkovački nogomet, tvrdim da ova momčad Cibalije za mene u zadnje tri godine, da ne idemo predaleko u prošlost, igra najbolji nogomet. Danas su odigrali nešto lošiju utakmicu, no bilo je i do nas. Lijepo je ovdje pobijediti.

A na kraju i ovo:

– Ne vidim potrebu za vrijeđanjem našeg igrača Mate Mišića. Strašno pošten momak, koji je i ovdje u Vinkovcima pošteno odradio posao dok je igrao za Cibaliju. I to za jako malo kuna. Prema tome, teško mi padaju te i takve uvrede s tribina. Oni koji su ga vrijeđali trebali bi se malo zamisliti. Tome nije mjesto nigdje, a osobito na nogometnom terenu – zaključio je Krstanović.     

 

Tablice omogućuje Sofascore