Leško u Kerestincu pucao kao iz VBR-a; s 22 pogotka odveo Restoran Nada Vukovar do titule prvaka Hrvatske!

Jarminački španer Marin Ležaić prošloga je vikenda u Zagrebu, na terenu NK TOP Kerestinec, pucao kao iz VBR-a! S čak 22 pogotka bio je uvjerljivo najbolji strijelac turnira na kojem je momčad Restoran Nada Vukovar osvojila naslov najboljeg na Socca prvenstvu Hrvatske u malom nogometu!

– Socca je mješavina malog i velikog nogometa, igra se na travnatoj podlozi, golovi su 5-metarski, dimenzije igrališta su 48×28 metara, igra se s pet igrača plus golman – kaže Ležaić u uvodu.

Okosnicu ekipe Restoran Nada Vukovar uglavnom čine etablirani vinkovački hakleri okupljeni pod sponzorskom egidom spomenutog ugostiteljskog subjekta.

Riječ je o već uigranoj ekipi koja je zajedno odigrala već dosta turnira. Osim mene tu su još i Josip Haluška, Lovro Pedić, Luka Mijoković, Jakov Jurišić, Tin Marko Jurić, Vinko Pintarić te među vratnicama Dominik Jelinić. S nama su bili još i Adrian Pravdić te Fran Japundžić – dodaje Ležaić.

Leško i društvo kerestinečki turnir otvorili su porazom koji ipak nije ostavio posljedice po konačni plasman. Nakon tih startnih 2:3 protiv MNK MC Plus uhvatili su radnu temperaturu i do kraja natjecanja sve preostale suparnike pomeli su kao metlom.

– Protiv Plusa smo igrali u polufinalu, dobili smo ih 8:1. Slatka osveta…

A u finalu su s 5:3 bili bolji od momčadi CB PodRoom Đurđevac. Ležaić je isporučio poker, četiri komada!

– Kada se sve zbroji i oduzme zasluženo smo osvojili „kantu”, čestitam cijeloj ekipi na tom pothvatu. Sada nas očekuje europska Liga prvaka, turnir u Mariboru na rasporedu je krajem kolovoza. Dovoljno vremena pred nama je za kvalitetnu pripremu za turnir na kojem su neki od nas već igrali – zaključuje Ležaić.

Inače, sve tri pojedinačne nagrade kerestinačkog turnira završile su u rukama aktera iz pobjedničke momčadi; Marin Ležaić bio je najbolji igrač i strijelac turnira (22), dok je laskavi epitet namijenjen najboljem vrataru pripao Dominiku Jeliniću. Čestitke obojici, kao i ostatku ekipe!