Lisac nadmudrio Vinkovčane, Dubrava – Spačva 24:22

Sad već govorimo o krizi dubokoj kao Marijanska brazda! Spačva je u 10. kolu Paket 24 Premijer lige na gostovanju kod Dubrave ostvarila još jedan poraz, sedmi uzastopni. Sredinom drugoga poluvremena učinilo se kako su vinkovački rukometaši u stanju prekinuti crni niz, u 46. minuti Čičkovim pogotkom poveli su 18:16, ali su se nakon toga ugasili poput svijeće na propuhu.

U domaćim redovima ukazao se tada Marin Lisac koji je u rezultatskom preokretu Dubrave – koji se dogodio u posljednjih 14 minuta utakmice – sudjelovao s čak šest pogodaka i asistencijom, a iznudio je i jedan sedmerac. I sve to uz besprijekornu preciznost u realizaciji, 6/6!

Spačva je i dalje posljednja na premijerligaškoj ljestvici, na kraju bodovnog salda ima samo jedan bod. Dodajmo za kraj i informaciju o tome da je zaostala utakmica 7. kola protiv Varaždina 1930, u kojoj je Spačva domaćin, trebala biti odigrana u srijedu (9. prosinca), ali je otkazana.

DUBRAVA – SPAČVA    24:22  (12:11)

ZAGREB – SD Dubrava. Suci: Dalibor Jurinović (Zadar) i Marko Mrvica (Biograd).

DUBRAVA: Marković (13), Matov; Ivanković 8, Bahtijarević, Vinković, Šarić, Turčić 3, Lisac 6 (3), Vučelić 2, Godec 3, Malbašić, M. Mihaljević, Patrk, Obradović, Kaštelan, Babić 2. Trener: Krešo Ivanković.

SPAČVA: Ćirović (0+2), Pašagić (10); Jurić, Vašarević 3, Nađ 3, Čičak 4, Buntić 7 (3), Vignjević 2, Blašković, Mažurana, R. Mihaljević, Bolanča 2, D. Radović, Božić, M. Radović, Nedić 1. Trener: Josip Mečić.

SEDMERCI: Dubrava 6 (3), Spačva 3 (3).

ISKLJUČENJA: Dubrava 4 minute (Vinković 2, Godec 2), Spačva 6 minuta (Nedić 2. R. Mihaljević 2, Božić 2).

IGRAČ UTAKMICE: Marin Lisac (Dubrava).