LJEVICA IDE ZAJEDNO Mario Milinković (SDP) koordinator ljevice u V. izbornoj jedinici!

Načelnik Mikanovaca i predsjednik ŽO SDP VSŽ Mario Milinković (lijevo) bit će koordinator stranaka ljevice na parlamentarnim izborima FOTO: RK Ivan Mikanovci

Nakon što je HDZ jučer najavio kako će Sabor biti raspušten najkasnije 22. ožujka, što automatski znači i kako će parlamentarni izbori biti održani potom u roku od 2 mjeseca, danas je održan veliki sastanak stranaka ljevice. Ovaj sastanak inicirao je SDP, a odazvali su mu se predstavnici Fokusa, IDS-a, PGS-a, Reformista, Centra, Radničke fronte, Stranke s imenom i prezimenom (Dalija Orešković), Glasa  te HSS-a.

Ono što je sigurno utvrđeno jest kako će ove stranke zajednički izaći u šest izbornih jedinica, dok će im se Možemo pridružiti u četvrtoj, petoj, sedmoj i devetoj izbornoj jedinici! Dakle, u našoj izbornoj jedinici kompletna ljevica ići će s jednom listom!

Isto tako, usvojen je i prijedlog SDP-a kako će koordinator ovih 11 stranaka koje će zajednički izaći u V. izbornoj jedinici biti uspješni načelnik Starih Mikanovaca i županijski predsjednik SDP-a Mario Milinković.