Mali Novoselci uživaju na Livadici, Bosančić naletio na Donnarummu!

Na popularnoj Livadici u Vinkovačkom Novom Selu niknulo je sportsko igralište s modernom futsal podlogom koje mali Novoselci već uvelike i s guštom koriste. Uvjerio se u to i vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić prigodom današnjeg obilaska novoizgrađenog igrališta. 

– Vjerujem da će ovo postati mjesto na kojem će se održavati i turniri, i rekreativna druženja, ali i da će naša djeca po cijele dane igrati nogomet, boraviti na svježem zraku, baš kao što to i sada čine. Ali, u još primjerenijim uvjetima, jer ovaj prostor imamo u planu još dodatno oplemeniti, napraviti sjenice, primjerice – rekao je Bosančić koji se okušao ovom prigodom i u „penalima”, ali naletio je na – Donnarummu; ne možeš mu zabiti!

Ukupna vrijednost projekta, kada bude zabljesnuo u punom sjaju, bit će preko milijun kuna, zasad je u njega utrošeno preko 600 tisuća kuna. I to nije sve kada je u pitanju poboljšanje infrastrukture u Vinkovačkom Novom Selu; u tijeku je projekt aglomeracije, a po završetku izgradnje kanalizacijske mreže pristupit će se uređenju cesta i pješačkih staza, a u planu je i izgradnja nove škole, projekt je prijavljen, a sredstva od Fonda za oporavak i otpornost u očekivanju…