MALO AUTOM, MALO PJEŠICE Vinkovčanin (35) pijan bježao policiji od Vukovara do Nuštra!

Ilustracija

Sinoć, 20. rujna, u 21.10 sati prilikom nadzora cestovnog prometa u Vukovaru u Vinkovačkoj ulici policijski službenici Policijske postaje Vukovar su reflektirajućom stop palicom zaustavljali osobni automobil vinkovačkih registracijskih oznaka. No, uzalud. Dotični vozač se udaljio velikom brzinom.

Policijski službenici su ga ubrzo zaustavili u blizini Nuštra, ali kako se potom vozač pokušao udaljiti pješice, nad njim su uporabljena sredstva prisile te je priveden u policijsku postaju.

Utvrđeno je kako se radi o 35-godišnjaku iz Vinkovaca, a provedenim ispitivanjem prisutnosti alkohola u organizmu smo mu utvrdili koncentraciju alkohola u organizmu od 2,14 g/kg te je smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja.

Tijekom kriminalističkog istraživanja smo utvrdili da je 35-godišnjak upravljao vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu, prošao kroz crveno svjetlo, nije postupio po postavljenom prometnom znaku, nije se kretao obilježenom prometnom trakom i nije postupio po naredbama policijskih službenika.

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama 35-godišnjak će biti prekršajno prijavljen.