Marihuana kod Cibalijinog stadiona! Djevojci (18) kaznena prijava zbog omogućavanja trošenja droge

U petak 26. svibnja, Vinkovci, ulica Hansa Dietricha Genschera, u blizini vinkovačkog gradskog stadiona, policijski službenici su prekršajno prijavili četiri osobe, a među njima je i protiv jedne osobe nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.

Najprije su policijski službenici oko 21 sat na tom području kod 21-godišnjaka pronašli 3,71 grama marihuane, koja mu je oduzeta i dostavljena mu je obavijest o počinjenju prekršaja iz članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Iste noći, policijski službenici su oko 22.20 sati zatekli dva maloljetnika u posjedu manje količine droge marihuane, a policajci su ubrzo pronašli i 18-godišnjakinju koja im je dala tu drogu te smo postupanjem kod nje pronašli još 5,66 grama marihuane.

Navedenima je uručena obavijest o počinjenu prekršaja iz članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, a 18-godišnjakinji je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja nadležnom državnom odvjetništvu dostavljena i kaznena prijava zbog sumnje da je počinila kazneno djelo Omogućavanje trošenja droga.