Marijan Oršolić nakon pobjede u Čakovcu: Svi smo junaci, od prvog do zadnjeg!

Marijan Oršolić (crveni dres) postigao je pobjednički pogodak u Čakovcu, FOTO: db

Čakovečka utakmica primicala se kraju, na horizontu iznad Čakovca već su se nazirali obrisi remija, a onda se ukazao Marijan Oršolić koji je – na drugoj vratnici zaboravljen od svih – podmetnuo nogu i pogodio za 1:2, za velika tri Cibalijina boda!

Ciprić je ubacio iz kornera, Karabatić s prve vratnice prebacio na drugu, mene su malo zaboravili i… Super je ispalo! – prepričao je detalj iz završnice dramatične utakmice Marijan Oršolić, junak vinkovačke pobjede!

Ne, ne… Svi smo junaci, od prvoga do zadnjega! Odigrali smo hrabru utakmicu, pogotovo u nastavku kada smo iskazali rijetko viđeni karakter i okrenuli semafor u našu korist.

Nije dobro počelo…

Ali, dobro je završilo! Isprva smo imali velikih problema u adaptaciji na težak teren, bila je nova promjene podloge za nas koja nas je malo zatekla. Primili smo pogodak neposredno prije promjene strane, ali smo na predahu skupili glave i istrčali beskompromisno u drugo poluvrijeme u kojem smo ih pomeli. Zaslužena pobjeda, čista kao suza!

I nesumnjivo poticajna…

Naravno, uraganski vjetar u leđa! Sada nas očekuju dvije domaće utakmice, najprije Inter, pa potom i Dugopolje. Povežemo li svih šest bodova idemo prema gore, gdje nam je i mjesto! Šest bodova? Imamo pravo vjerovati u to. Ali, ne bih preskakao motive, prvo ćemo se pozabaviti Interom, Zaprešićanima ne bih bio u koži. No, prije svega, idemo proslaviti ova tri boda – zaključuje Oršolić.

Bit će pjesme u autobusu za Vinkovce…