Marijan Oršolić prošao bolje no što je izgledalo; zbog istegnuća vratnih mišića 10-ak dana pauze…

FOTO: db

Marijan Oršolić sredinom prvoga poluvremena sinoćnjeg županjskog ogleda protiv Graničara (3:1) doživio je ozljedu vrata zbog koje je morao napustiti teren. Nije dobro izgledalo, vjerujte na riječ. Što se zapravo dogodilo?

 – Izbio sam loptu glavom ispred protivničkog igrača, obojica smo završili na tlu, s tim mi je on nenamjerno pao na vrat. Imao sam strašnu vrtoglavicu, isprva nisam ni noge baš osjećao… – prepričao je Oršolić nesretni detalj utakmice protiv Graničara nakon koje je završio na hitnom prijamu vinkovačke bolnice.

 Srećom…

– Nije ništa puknulo, radi se o istegnuću vratnih mišića. Sve u svemu, mnogo bolje je završilo nego što se činilo u prvi mah. Dežurna doktorica preporučila je desetak dana mirovanja, no nadam se da ću i ranije biti spreman. Prvenstvo je tu, pred vratima, vjerujem kako ću do premijere protiv Opatije biti OK – poručio je Cibalijin kapetan.

 Iz klupskih ureda, pak, poručuju da je vratar Filip Kovačević, pristigao ovoga ljeta iz Osijeka, potpisao stipendijski ugovor do 30. lipnja 2023. godine.