Marijana Zeljko dobitnica Plakete “Zlatne ruke”!

IZVOR: Privatni album

Marijana Zeljko, vlasnica frizerskog salona i brijačnice “Brzica” iz Ivankova, ili kako je vjerne mušterije salona zovu Seka Brzica, dobitnica je Plakete “Zlatne ruke” s pisanim priznanjem Hrvatske obrtničke komore.

Ovo priznanje dodjeljuje se za izuzetna poslovna dostignuća u obrtu i zasluge u razvoju i promicanju obrtništva i malog poduzetništva. Priznanja su dodijeljena na tradicionalnoj svečanosti kojom je obilježena trideseta godišnjica Hrvatske obrtničke komore.

Predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dalibor Kratohvil tom prigodom istaknuo je da je broj obrta u godini dana porastao za 10.841, što ne znači je obrtnicima lako nego da su borbeni. U razgovoru za naš portal Marijana Zeljko je istaknula kako je ponosna na dobiveno priznanje te da želi joj jednom zahvaliti Komori i kolegama obrtnicima što su prepoznali njen trud, ali i  svima koji joj pružaju potporu u njenom profesionalnom radu. Posebno naravno vjernim klijentima bez čijeg povjerenja ne bi bilo ni ovog uspjeha, dugogodišnjem suradniku Josipu s kojim dijeli dane provedene u salonu i koji je desna ruka za sve profesionalne izazove, a najviše suprugu i djeci koji su joj podrška u svim životnim situacijama.

Za one koji ne znaju, Marijana je, osim što je vrhunski frizer, i majka petero prekrasne djece i pravi dokaz da se majčinstvo i posao itekako mogu nadopunjavati uz puno volje i truda. Čestitamo još jednom i želimo puno uspjeha u daljnjem radu!