Marko Brnjić v.d. predsjednika županijske mladeži HDZ-a

Marko Brnjić, FOTO: HDZ

Na elektronskoj sjednici Županijskog odbora Mladeži HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije jednoglasno je za v.d. predsjednika izabran Marko Brnjić. Riječ je o potpredsjedniku Mladeži vinkovačkog HDZ-a kao i potpredsjednika Savjeta mladih Grada Vinkovaca.

Odabir Brnjića uslijedio je nakon što je prošli tjedan stranku napustio Slavko Grgić, dotadašnji predsjednik županijske Mladeži HDZ-a.

Brnjić je, kako navode u stranačkom priopćenju, 24-godišnji student 5. godine Diplomskog studija agroekonomike na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku na kojem je ujedno i predsjednik Studentskog zbora. U biografiji posebno ističe i činjenicu kako je završio i Političku akademiju Zaklade hrvatskog državnog zavjeta.

Iznimna mi je čast u jeku političke kampanje za nadolazeće lokalne izbore zauzeti ovakvo mjesto u organizaciji i kreiranju daljnjih aktivnosti županijske Mladeži HDZ-a. Nadam se kako ću dano povjerenje opravdati te kako će Mladež ponovno dokazati da ima značajnu ulogu i u krajnjem izbornom rezultatu. Kandidat HDZ-a za župana Vukovarsko-srijemske županije je g. Damir Dekanić koji ima neupitnu podršku cijelog Županijskog odbora Mladeži HDZ-a“, izjavio je Brnjić.