Mate Bajić nakon raskida s Cibalijom: Imam konkretnu ponudu, do kraja tjedna definirat ću svoj status

Mate Bajić slobodan je igrač! S Cibalijom je postigao dogovor oko sporazumnog raskida ugovora koji je u konačnici i potpisan, pa sada s papirima u džepu može kamo god hoće.

Da, dogovorili smo se. Ispalo je na kraju korektno i kompromisno. Oprostio sam im nešto duga, mislim da su u pitanju dvije plaće, u zamjenu sam dobio istupnicu i sada idem dalje – rekao nam je 24-godišnji napadač.

Kamo će sada, na koju stranu?

U ovih mjesec i pol dana sam lomio u sebi odluku o tome što mi je činiti. I prelomio sam. Ništa od Njemačke, kamo sam trebao otići raditi, ima vremena za to.

Odlučio je Bajić nastaviti nogometnu karijeru i dobro je što je sam sebi dao još jednu priliku. Posrijedi je kvalitetan igrač koji još može dosta dati nogometu, ali i od nogometa dobiti.

Imam jednu konkretnu ponudu na stolu i vjerujem da ću do kraja tjedna definirati svoj status. Ne, ne bih o detaljima. Mogu samo reći da su ljudi iz dotičnog kluba iskazali veliko zanimanje, ali i vjeru u mene, što mi mnogo znači. Priznajem, bio sam prilično uzdrman nakon svega što mi se događalo jesenas, ali sam ipak iz svega izišao još čvršći, osjećam to. Ponuda je dobra i financijski, višestruko bolja nego u Cibaliji, premda novac nije razlog mog nezadovoljstva u Vinkovcima. Žao mi je što je sve tako ispalo, ne bih volio da netko protumači kako ne volim Cibaliju koja bila i ostat će moja. Ali, jednostavno nisam više bio sretan u tom okruženju i rastanak je najbolje rješenje – dodao je na kraju Bajić.

Mate Bajić (crveni dres), FOTO: db