Mateja Bliml osvojila Cibalijinog ”cenera”

Mateja Bliml u novu godinu ušla je s novim originalnim Cibalijinim dresom! Sretna dobitnica po preuzimanju novogodišnjeg dara – osvojenog u nagradnoj igri našeg portala zahvaljujući susretljivošću Cibalijine predsjednice, hvala Dei Lasić! – nije skrivala zadovoljstvo:

Kako neću biti sretna, Cibalijina sam navijačica od glave do pete – izustila je Mateja, nerijetka posjetiteljica Cibalijinih utakmica.

Tata Igor prvi put na stadion me odveo negdje 2003. ili 2004. godine, ne sjećam se točno…

Zna točno, međutim, koji joj je Cibalijin igrač (bio) posebno omiljen.

Svi su mi super, tkogod se bori za naš klub i naš grad! Ali, ako baš hoćete… Tomislav Pavličić, on mi je broj 1. Tih godina sam intenzivno išla na utakmice, Cibalia je bila odlična, sjećam se trenera Stanka Mršića i one generacije koja je osvojila 3. mjesto u prvenstvu. U zadnjih nekoliko sezona nisam toliko često na tribini, što zbog obaveza, što zbog korone, ali pratim sve što se događa u klubu i oko kluba. Između ostalog i na portalu Vinkulja.hr, naravno.

Nije, dabome, sretna što je Cibalia u donjem domu drugoligaškog poretka, ali…

Nadam se da ćemo se brzo vratiti gore. Svi kažu da je Cibaliji mjesto među najboljima, niti ja ne mislim drugačije.

Kome je namijenjen Cibalijin broj 10?

Do daljnjega će biti pod ključem, a darovat ću ga onome tko bude najviše zaslužio!

I to nije sve:

Svima želim sve najbolje u novoj godini. Nadam se da će ova nevolja s potresima prestati, naravno i da ćemo pobijediti koronavirus, pa na proljeće opet na tribine bodriti našu Cibaliju – zaključila je Mateja Bliml.