Matko Čolaković i Diana Pavlović najbolji sportaši grada Vinkovaca!

IZVOR: Grad Vinkovci

U vinkovačkoj Knjižnici danas je upriličena svečanost dodjele nagrada najboljim sportašima i sportskim kolektivima grada Vinkovaca za prošlu godinu.

Za najboljeg sportaša proglašen je Matko Čolaković iz Streljačkog kluba Vinkovci, dok je najbolja sportačica članica Judo kluba Vinkovci Diana Pavlović.

Najuspješnija muška momčad očekivano je Rukometni klub Bjelin Spačva, dok je nagrada za najbolju ekpu otišla u ruke ŽOK Vinkovci.

Perspektivnim sportašima proglašeni su Domagoj Begonja iz Ju-jitsu kluba Vinkovačke rode i Iva Iličić iz Biciklističkog kluba Vinkovci, a najbolja u konkurenciji invalida je Ivana Purkić i Paraatletskog kluba Vinkovci.

Posebna priznanja još su dobili Stjepan Nubauer i Petra Očevčić iz Ju-jitsu Vinkovačke Rode, te Stiv Tomić  iz Judo kluba Vinkovci i Filip Lalić iz Plivačkog kluba Barutana.

– Oni su naš ponos i najbolji primjer djeci i mladima, a mi smo tu da im osiguramo uvjete za što kvalitetniji rad. Vjerujem da smo to u velikoj mjeri i ostvarili jer Vinkovci u ovom trenutku imaju pet odličnih sportskih dvorana, nova sportska igrališta u gradskim četvrtima, novouređenu zgradu borilačkih sportova, dvoransko plivalište, a od nedavno i veliko nogometno igralište s umjetnom podlogom, naglasio je vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić prilikom uručenja nagrada.