Mihailo Marić i družina sa Sajmišta šokirali Grac; Bedem – Vuteks-Sloga 2:4

Utakmicom na ivankovačkom Gracu u kojoj je Vuteks-Sloga šokirala domaći Bedem kompletirano je 5. kolo Treće HNL Istok. Gostujuća pobjeda bila je izvjesna već nakon samo nešto više od pola sata igre, u tom razdoblju raspoloženi Mihailo Marić triput je pospremio loptu u domaću mrežu.

Početkom nastavka Bedem je dvama pogocima džokera s klupe (Luka Sambol, Vinko Pintarić) vratio utakmici dramaturšku dimenziju koja je vrhunac doživjela u 70. minuti kada je gostujući vratar Ajdin Memović obranio kazneni udarac Goranu Borku.

U preostalih 20-ak minuta Ivankovčani su stiskali i pritiskali tražeći pogodak vrijedan boda, a ogroman prostora iza njihovih leđa iskoristio je Nikola Kosić koji je iz kontre zabio za konačnih Bedem – Vuteks-Sloga 2:4.

Evo svih rezultata 5. kola Treće HNL Istok: Vukovar 1991 – Darda 3:1, Graničar – Slavija 2:1, Marsonia – Belišće 1:0, Kutjevo – Slavonac (B) 5:1, NAŠK – Čepin 0:0, Zrinski (J) – Croatia-Đakovo 2:2, Sloga (NG) – Slavonija 3:1, Oriolik – Omladinac (GV) 2:1, Bedem – Vuteks-Sloga 2:4.

Na ljestvici vodi Vukovar 1991 s 13 osvojeni bodova, slijede Đakovo-Croatia i Zrinski (J) s po 11, Belišće, Marsonia i Omladinac (GV) s po 9, Kutjevo, Vuteks-Sloga, Slavija i Slavonac (B) s po 7, Darda i Graničar s po 6, Bedem i Čepin s po 5, Oriolik 4 te Slavonija, NAŠK i Sloga (NG) s po 3 osvojena boda.