Miss turizma Hrvatske Patricia Hanžek na prijamu kod župana Bože Galića

Župan Božo Galić je danas u Palači Srijem svečano primio novu Miss turizma Hrvatske Patriciju Hanžek iz Jarmine, članicu Udruženja manekena Loreena Vinkovci.

Patricia ima 19 godina i dolazi iz Jarmine, a trenutno je prva godina preddiplomskog studija arheologije na Sveučilištu u Zadru. Hobi joj je upravo modeling i u budućnosti se planira nastaviti baviti s njim.

 

Podsjetimo, u Zagrebu je prošloga mjeseca održan 18. finalni Izbor Miss i Mistera turizma Hrvatske 2020. Ovogodišnji izbor se zbog propisanih epidemioloških mjera održao u studiju, ali naravno uz sav glamur koji ovakav izbor donosi. Na natjecanju je sudjelovalo 24 kandidata, dok je od ukupno 8 finalistica i finalista koji su se predstavili na finalnoj večeri u tri modna izlaska, stručni ocjenjivački sud pobjednike odabrao online.

Lentu Miss Turizma Hrvatske osvojila je tom prigodom Patricia Hanžek (druga pratilja postala je Vinkovčanka Tea Perković) kojoj je povodom Međunarodnog dana žena župan Galić danas uručio prigodni dar i buket cvijeća.