Misterij jedne prometne nesreće: Župan šuti, policija šuti, a selo se zabavlja…

Još uvijek predstavlja potpunu misteriju tko je u subotu, 16. travnja u kasnim večernjim satima, vozio službeni automobil Škoda Superb u vlasništvu Vukovarsko-srijemske županije, koji je u mjestu Cerna, dvadesetak kilometara jugozapadno od Vinkovaca, sletio s kolnika, udario u jedan automobil i srušio kamenu ogradu kuće u Ulici Stjepana Radića 34, piše Telegram.hr

Prema istom izvoru, za sada je jedino dostupna tvrdnja župana Damira Dekanića kako on nije bio za upravljačem vozila kada se dogodila spomenuta nesreća, ali i da dalje nema službenih informacija tko je onda vozio automobil koji inače koristi župan osobno ili uz asistenciju službenog vozača.

Telegram tvrdi kako nema niti detalja nesreće iz službenih policijskih izvora koji se pozivaju na blagdane i specifične radne uvjete tijekom blagdana. Stoga nam ne preostaje ništa drugo nego pričekati sutrašnji dan kada bi trebalo na svjetlo dana stići službeno policijsko izvješće, ali i očitovanje samog župana Damira Dekanića kako je to najavila glasnogovornica Vukovarsko-srijemske županije Sonja Marinković.