Mladen Matković: Cibalia ima Runju i Kovačevića, tu je i Antola, ali – nikad ne reci nikad…

FOTO: db

Na Cibalijinim treninzima zamijetili smo (još) jedno poznato lice, Mladena Matkovića, oporavljenika nakon izuzetno neugodne ozljede stražnjeg križnog ligamenta koju je 32-godišnji vratar doživio na utakmici protiv Junaka u Sinju još krajem rujna prošle godine, čuvajući mrežu zaprešićkog Intera!

– Operiran sam 5. veljače, pri kraju sam rehabilitacije pa sam zamolio ljude iz Cibalije da mi omoguće ulazak u trenažni proces. Naišao sam pritom na razumijevanje, zahvaljujem na tome – napominje Matković kojemu je ugovor s Interom istekao, pa je potpuno slobodan u traženju nove sredine.

U „dublju” priču s Cibalijom nije ulazio…?

– Ne, nismo razgovarali o eventualnoj suradnji. Cibalia je pokrivena na golmanskim pozicijama na kojima ima mlade Runju i Kovačevića, koliko sam shvatio tu je i Antolović bude li „stani-pani”. Iako, nikad ne reci nikad, život me tako naučio.

Uglavnom, Matković – vratar s preko 200 službenih prvoligaških nastupa – u trening „punim gasom” će ući za 20-ak dana, a nada se kako neće dugo čekati na rješenje svoga statusa.

– Želja mi je što prije među vratnice, fale mi utakmice i adrenalin koji one nose. Motiva je napretek, želje i volje također, imam još puno za ponuditi nogometu – dodaje Matković na kraju.