Mladi stolnotenisači Cibalije najuspješnija ekipa na Brod Openu 2021.

Šesnaesto izdanje Brod Opena 2021. – otvorenog prvenstva Slavonskog Broda u stolnom tenisu za mlađe kategorije – okupilo je 80-ak sudionika (od početnika do juniora) iz deset klubova. Najbrojnija po zastupljenosti bila je vinkovačka STK Cibalia koju je predstavljalo 15 natjecatelj(ic)a i natjecatelja koji su tom zgodom (od)igrali zapaženu ulogu trijumfom u tri od ukupno deset kategorija čime su osvojili laskavi epitet najuspješnije ekipe na turniru.

Najbolji nastup ostvarili su Ante Kolak koji je bio najbolji u kategoriji mlađih kadeta, Luki Krajinoviću isto je pošlo za rukom u konkurenciji juniora, dok je Zara Kolak osvojila 1. mjesto u kategoriji kadetkinja.

Druga mjesta u svojim kategorijama osvojile su Barbara Vučinić (mlađa kadetkinja) i Marina Galinović (juniorka), dok su do trećeg mjesta dogurali David Andabak (kadeta), Kristijan Andabak (najmlađi kadet) i Nikola Vučinić (početnik). Uspješnu vinkovačku momčad tijekom slavonskobrodskog turnira nadzirao, usmjeravao i savjetovao trenerski dvojac Željko Županić-Davor Lončar.