Mnogo briga za Jozinovića tjedan dana uoči proljetne premijere; Vukovar 1991 – Cibalia 1:0

Cibalijina „generalka” rezultatski nije bila uspješna. A ni prezentacija Jozinovićeve momčadi nije baš ulijevala povjerenje tjedan dana uoči proljetne premijere u kojoj VK-drugoligaš gostuje kod Opatije.

Po vjetrovitom vremenu i na neravnom igralištu NK Lipovača pred 100-injak gledatelja – među kojima je bilo i nestašnih, pa je bilo posla i za Interventnu policiju – Vukovar 1991 je bio za pogodak bolji. Postigao je Argentinac Robaina nakon udarca iz kuta u otvaranju utakmice.

Najveću šansu za izjednačenje za Cibaliju je prokockao Osmić čiji je udarac s desetak metara u 33. minuti vratar Marijanović sjajno obranio. U završnici utakmice Vukovarci su, pak, mogli udvostručiti vodstvo, ali Barišić i Filipović nisu iskazali prisebnost u završnici. Dekoncentracija, ne vjerujemo da je bilo sentimenta prema bivšem klubu…

Cibalia (ni) ovom zgodom nije bila kompletna, nedostajali su Oršolić, Išasegi, Jazvić i Diyoke. Dva prvospomenuta možda će i biti među kandidatima za Opatiju, Jazvić i Diyoke sigurno neće. Ni Miroslav Bojko nije mogao računati na sve adute; izvan sastava bili su Tadić, Biljan, Aleksić

VUKOVAR 1991         1

CIBALIA                     0

VUKOVARIgralište NK Lipovača. Gledatelja 120. Sudac: Bruno Luketić (Vukovar).

STRIJELAC: 1:0 – Robaina (8).

VUKOVAR 1991: Marijanović, Robaina, Škarica, Leko, Pavičić, Filipović, Lugo Paz, Tustonjić, Barišić, Džalto, Gonzalez (još su igrali: Dubrović, Kavelj, Jara, Donsanti, Ljaljić, Vuksan, Bušić).

Trener: Miroslav Bojko.

CIBALIA: Baždarić, Stanić, Sopić, Džaja, Mešanović, Osmić, Pušić, Pavlak, Perić-Komšić, Bubnjar, Dogan (još su igrali: Kovačević, Bajić, Jelić, Miljanić, Smajić).

Trener: Darko Jozinović.