MOGLO JE I BOLJE Generalka uspjela Vukovaru 1991, Cibaliji baš i ne…

FOTO: Ivan Valentić

Uoči nastavka sezone u okviru 1. Nogometne lige, koja je na rasporedu narednog vikenda, u Novim Jankovcima snage su odmjerili nogometaši Cibalije i Vukovara 1991. Slavila je momčad iz Vukovara rezultatom 3:1, koji je uz, spretno-sretna prva dva pogotka, ruku na srce, ipak ostavio bolji dojam.

Do prvog zgoditka gledali smo ravnopravnu utakmicu gdje je Cibalia bila opasnija, no potom je uslijedio šok nakon što je trećeplasirana momčad prvenstva stigla do vodstva preko Tina Jukića. Dojma smo iz – zaleđa, no što to vrijedi, kad ga sudac nije označio.

I drugi pogodak uslijedio je iz dvojbene sudačke odluke. Nakon pogrešno dosuđenog ubacivanja sa strane za Vukovar 1991, u gužvi u vlastitom kaznenom David Bosak čini nespretan prekršaj za opravdani kazneni udarac i sigurnih 2:0 od strane Zinedina Mustedanagića, a s tim rezultatom se otišlo i na odmor.

U nastavku utakmice Vanja Pelko povisio je rezultat na 3:0, dok je udarcem s tridesetak metara Josip Pejić postavio konačnih 3:1.

Već ove subote, Cibalia gostuje u Osijeku kod sastava Zrinskog u okviru 18. kola 1. NL, a utakmica je na rasporedu u 12,50 minuta, dok dan kasnije Vukovar 1991 u istoj satnici očekuje Croatiju iz Zmijavaca.

Tablice omogućuje Sofascore