Motomrazovi i ove godine u humanitarnoj karavani za vinkovačke mališane

Vinkovački Motomrazovi i ove su godine, već 15. zaredom, u tradicionalnoj božićno-novogodišnjoj akciji zajahali svoje oktanske nemani i prigodnim darovima – slatkišima i voćem – razveselili štićenike Dječjeg doma Sveta Ana.

Hvala Motomrazovima što nas ni ovu godinu nisu zaboravili, i ove godine smo ih rado dočekali. Djeca im se jako raduju, žao mi je samo što zbog epidemiološke situacije nisu bili u mogućnosti, kao prethodnih godina, ući k nama ustanovu, družiti se i zapjevati s nama. Nisu se stoga dugo zadržali ispred naše ustanove, no svejedno bio je ovo poseban dan za naše štićenike i sve uposlenike – rekla je Zrinka Mikić, ravnateljica Dječjeg doma Sveta Ana koji skrbi o 40 štićenika, od kojih je 30 na smještaju, a deset na poludnevnom odmoru.   

Motomrazovi su na svojoj humanitarnoj turneji gradskim ulicama obišli i još neke ustanove. Mario Mustapić, predsjednik Motokluba Vinkovci:

– Posjetili smo još i 16 vrtića na području grada te Centar za rehabilitaciju Mala Terezija. Svugdje smo primljeni otvorenih srca, to je ono što nas ispunjava. Stvarno nam je žao što nas je ovo „novo normalno“ spriječilo da se kao i ranijih godina družimo s našim prijateljima, ali dogodine će valjda ova nevolja biti iza nas, pa ćemo sve nadoknaditi – naglasio je Mario Mustapić, predsjednik Motokluba Vinkovci.