MUP ima novo uredovno vrijeme za rad sa strankama

Iz PU vukovarsko-srijemske obavještavaju građane kako je od ponedjeljka, 29. ožujka, izmijenjeno radno vrijeme upravnih poslova, državljanstva i stranaca u Policijskoj upravi vukovarsko-srijemskoj u Vinkovcima i Policijskoj postaji Vukovar, odnosno vraćeno je na staro radno vrijeme.

Uredovno vrijeme šaltera za stranke je od 7.30 do 14.30 sati svakim radnim danom, a utorkom od 9 do 16.30 sati.

I u ostalim policijskim postajama na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske u Iloku, Otoku, Županji, Tovarniku i Vrbanji radno vrijeme upravnih poslova sa strankama je svaki radni dan od 7.30 do 14.30 sati, utorkom od 9 do 16.30 sati, izuzev Postaje granične policije Tovarnik i Postaje granične policije Vrbanja koje ponedjeljkom rade od 9 do 16.30 sati.

Detaljne informacije o radnom vremenu i kontakt telefonske brojeve referada upravnih poslova, državljanstva i stranaca možete pronaći OVDJE.

Podsjećamo građane kako isprave čiji je rok važenja istekao u razdoblju proglašenja epidemije (od 11.3.2020. godine) i dalje vrijede. Osobne iskaznice, putovnice, vozačke dozvole i oružni listovi vrijedit će do 30 dana od dana proglašenja kraja epidemije.

No građani, ukoliko žele, imaju mogućnost podnošenja zahtjeva za novu osobnu iskaznicu i druge isprave u nadležnoj policijskoj upravi ili policijskoj postaji, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.